CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

keskiviikko 23. kesäkuuta 2010


Kaikenlaista hyvää on tapahtunut sen kälkeen kun päätin aloittaa Uuden elämän. Säännöllisen syömisen tuoma energia on jotain niin uskomattoman ihanaa, etten enää voi käsittää, miten olen pystynyt elämään päiväkausia pelkällä vedellä. Tai en tiedä mahtaako eläminen ollakaan oikea sana kuvaamaan senaikaista tilannettani.

Lääkärit, sairaanhoitajat ja ravitsemusterapeutit ovat varoitelleet minua siitä, miten usein parantumiseen kuuluu myös ahmimisvaihe ja siksi parantuminen on tuntunut minusta hirvittävän pelottavalta asialta. Ainakin tähän mennessä pelkoni on osoittaunut aivan turhaksi. Kun masuni on kokoajan tarpeeksi täynnä, en ajattele ruokaa ollenkaan. En himoitse nälissäni jääkaapissa mustaksi muuttunutta oksettavan näköistä avokadonpuolikasta tai kuivaa leivänkannikkaa. On aika ihmeellistä, miten nopeasti lemppariruokalistani on muuttunut. Olen taas alkanut inhota suurinta osaa niistä ruuista, joita laihduttaessani väitin rakastavani ja joita olin aina aikaisemminkin vältellyt. Tähän sarjaan lukeutuu muun muassa pelkästä tomaattimurskasta tehty keitto (maistuu oksennukselta ja toisaalta ei yhtään miltään), aspartaamilla makeutettu vadelmajugurtti (kuin myrkkyä söisi), ketsupilla kuorrutetut näkkärit ja kaikenlaiset pastillit. Saatoinko todella pitää joskus noista ruuista, joihin en enää koskisi pitkällä kepilläkään taikka sitten maistaisi?

Tuntuu ihmeelliseltä olla yhtäkkiä täynnä energiaa. Olin jo melkein kokonaan unohtanut miltä se tuntuu.

Olen nyt vähän umpikujassa tämän blogin kanssa. Tahtoisin kyllä purkaa ajatuksiani syömisjutuista tänne mutta toisaalta tahtoisin näyttää teille myös valoisan puoleni, mille olen omistanut toisen blogini. En kuitenkaan uskalla linkittää sitä suoraan tänne, ihan siltä varalta, että tätä lukee joku, jonka en tätä tahtoisi lukevan. Hmm hmm, hankalahkoa.


9 kommenttia:

  1. Olen niin onnellisen puolestasi <3
    Olet tosi rohkea! Kumpa mullakin oisi yhtä paljon rohkeutta irtautua syömishäiriöstä (toteuttaa se käytännössä eikä vain aina unelmoida parantumisesta)
    Voimii sullekin eteenpäin <3
    Kirjoita tänne vain sitä miltä tuntuu (ei sen aina tarvitse välttämättä liittyä syömiseen) kuhan olet vain oma itsesi niin hyvää tulee :)

    VastaaPoista
  2. uskaltaisitko sähköpostilla kertoa toisesta blogista? tämä teksti oli juuri sitä valoisaa sinua, ja lukisin mielelläni enemmänkin.

    VastaaPoista
  3. juu siihen voit lähettää. kiitos :)

    VastaaPoista
  4. Kunhan kirjoitat, se on tärkeintä.

    Saisinko toisen blogin osoitteen? Lukisin mielelläni valoisiakin asioita, vaikka syömisjutut minua kiinnostavatkin eniten. Jos, niin: harhakukka(miukumauku)gmail.com

    VastaaPoista
  5. olisin kiitollinen, jos minäkin saisin uuden blogisi osoitteen. jos vain haluat, lähettäisitkö uuden osoitteen: chrystaltiara@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Komppaan edellisiä kommentteja: vampire._@hotmail.com

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. ah, en voi muuta kun yhtyä edellisiin, olisi hienoa ja kenties rohkaisevaakin päästä lukemaan kuulumisiasi jatkossakin terveemmillä vesillä.

    irisottilia@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Kaunista. Mitä muuta voin sanoa? Niin kaunista.

    Sait minut hymyilemään.

    VastaaPoista